EÜ. Edebiyat Fakültesi
42 AKTS üzerine kredi alınması hakkında

42 AKTS KREDI SINIRI VE DİLEKÇE

BILGI:
(6) Ders tekrari durumunda olan bir ögrenci, tekrar ettigi derslerine öncelikle kayitlanmak kosulu ile, bir yariyilda en fazla 42 AKTS kredisi kadar ders alabilir. Ders tekrari durumunda olan bir ögrencinin çalisma yükü, akademik danismanin önerisi ve bölüm/program baskanliginin onayi ile kayit yaptirilan yariyilin egitim-ögretim çalismalari yükü esas alinarak 1/3 oraninda azaltilabilir.

(7) AGNO'su en az 3.00 olan ve herhangi bir ders basarisi (CC) harf notundan düsük olmayan bir ögrencinin istegi, akademik danismanin önerisi ve ilgili bölüm/program baskanliginin onayi ile ögrencinin çalisma yükü, kayit yaptirilan yariyilin egitim-ögretim çalismalari yükü esas alinarak 1/3 oraninda artirilabilir.

2017-2018 BAHAR  DÖNEMİ

42 AKTS ÜZERİNDE KREDİ ALINMASI HAKKINDA

2017-2018 EĞİTİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE 42 AKTS SINIRINA TAKILAN VE EN FAZLA 3 DERSİ KALAN 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ, SİSTEMDE KESİN KAYIT İŞLEMLERİNİ TAMAMLADIKTAN SONRA; GERİYE KALAN EN FAZLA 3 DERS İÇİN (DERSLERİN ÇAKIŞMAMASI KOŞULUYLA); 09 EKİM 2017 TARİHİNE KADAR ÖĞRENCİ İŞLERİNDEN ALACAĞI DİLEKÇE ÖRNEĞİNİ DANIŞMANINA ONAYLATARAK ÖĞRENCİ İŞLERİNE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

İLGİLİ TARİHREN SONRAKİ DİLEKÇELER İŞLEME ALINMAYACAKTIR.

Başvuru için tıklayınız